Sånn låter 4FÅR i dag

Etter gjenforeningen i 2003 har bandet jevnlig spilt for publikum, skrevet nye låter og spilt dem inn. Fåra er de samme som på 80-tallet, men Ketil har lagt vekk synthen til fordel for vokal. Dermed er besetningen slik: Ketil Hustad (vok), Ole Tom Torjussen (tr), Knut Halmrast (git) og Svein Therkelsen (bs).

 

MARS 2006

Innspillingene er gjort i Ole Toms fantastiske lokaler i Brenneriveien i Oslo. Knut har mikset låtene på toget mellom Asker og Lillestrøm (på vei til jobb).

 

Roger, min svoger

Alle vet vel hvor irriterende det er å ha en perfekt svoger som aldri gjør feil. Ta ut dine frustrasjoner med denne låta.

 

Jeg må ha en dame

Det er fortvilt å være typen som alltid står igjen i baren når de unge gutta har stukket av med alle de kule damene.

 

Jeg vil ha det i cash

Alt kan måles i penger. Hva er egentlig verdien av et kjærtegn? 50kr? Skal du være sikker, bør du få det i cash. Da vet du at du blir satt pris på.

 

NOVEMBER 2005

Innspillingene er gjort hjemme i stuen til Svein på Nesbru. Det er likevel ikke noen småborgerlig forstadsidyll over opptakene. Knut har mikset.

 

Autopilot

Du møter krav fra alle kanter, du blir pisket til ekstra innsats og må stille opp for alle og enhver. Da kobler du inn autopiloten.

 

Jeg vil råne

Når du er lei traurige familieselskaper og håpløse foreldremøter på skolen er dette låta for deg. Du vet jo så inderlig godt at du egentlig er en råner.

 

Medisin

Håpløst forelsket? Blir sjuk hvis du ikke får den dama? Dette er låten for deg!

 

KLASSIKERE FRA 80-TALLET

 

Nedenfor finner du autentisk 80-tallsrock av ypperste klasse.

 

Religiøsstudioversjon

Innspillingen er fra Ungdommens radioavis rockemønstring i 1985. Dette er en studioversjon hvor bandet spilte inn de forskjellige instrumentene etter hverandre. Først trommer og bass, så keyboards og gitar. Sang ved Solfrid Stene og andre effekter ble lagt på til slutt.

 

Medisinliveversjon

Etter suksessen i rockemønstringen hadde bandet en live radiokonsert med publikum i salen.

 

Fritzliveversjon

Fra samme radiokonsert hører vi Ketils hysteriske turbosax i mesterverket Fritz som kombinerer fritonal klasseforakt med nostalgisk respekt for New Orleans jazz.

 

En vei går langt der framme – studioversjon

Siden gitaristen er fra Sarpsborg falt det naturlig å gjøre en innspilling av hans opp-tempo-låt i Borg studio. Det ble et helt spesielt og hjemmekjært klangbilde.

 

Du er bønn – studioversjon

Dette er tidlig 4FÅR hvor man tydelig hører musikalsk leting etter identitet. Opptaket er gjort i Frelsesarmeens studio i Oslo hvor Rolf Undset Løvlønd satt ved spakene (han var sivilarbeider på den tiden). Kari Iveland synger og Geir ’Botte’ Adolfsen spiller trommer

 

Intervju Ungdommens radioavis rockemønstring

Lederen av Radioavisa Arne Wam og journalist Leif Ekle intervjuer 4FÅR i rockemønstringen hvor bandet endte på 2.plass, kun slått av heavy-gruppen RETURN fra Stange. Imidlertid dunket 4FÅR en annen nykommer, visegruppen DeLillos, som senere har gitt ut flere grammofonplater og oppnådd en viss popularitet.

 

Intervju Ungdommens radioavis 4FÅR-konsert

Mange opplevde at 4FÅR egentlig var det beste bandet. Dermed valgte Radioavisa å sette opp en egen direktesendt live-konsert fra studio. Dette ble en opplevelse fra alle som var til stede.

 

Introduksjon

 

 

4FÅR i dag

 

 

Historikk og bilder

 

 

Musikk/nedlasting

 

 

Managerportrett

 

 

Rockestjerner

 

 

Plakatkunstneren

 

 

Verdiplattform

 

 

Rockeenkene

 

 

Kontakt oss:

·       ketil@4far.no

·       knut@4far.no

·       oletom@4far.no

·       svein@4far.no

 

Management:

·       ola@4far.no