Introduksjon

 

 

4FÅR i dag

 

 

Historikk og bilder

 

 

Musikk/nedlasting

 

 

Managerportrett

 

 

Rockestjerner

 

 

Plakatkunsteren

 

 

Verdiplattform

 

 

Rockeenkene

 

 

Kontakt oss:

·       ketil@4far.no

·       knut@4far.no

·       oletom@4far.no

·       svein@4far.no

 

Management:

·       ola@4far.no

 

 

 

 

En gang var de glade ungjenter som hang rundt sine helter i rockebandet. Kveld etter kveld sto de knisende utenfor øvingslokalet og drømte om å bli bussfyll når gutta skulle på turné. Vi møter dem igjen som modne kvinner med livserfaring.

 

Reporter:

Jeg er så fryktelig spent på om de råbarkede rockerne vi kjenner fra scenen er små, myke menn når de er hjemme. Oss kvinner i mellom, hvordan er guttene?

 

Ingrid:

Mannen min har aldri løftet en finger for familien. Det kan jeg for så vidt leve med. Det er verre med hallusinasjonene hans.

 

Nilla:

Knut var ille før, men nå er det håpløst. Da han passerte førti år kom han inn i en dyp krise. Han tror han er en berømt rockestjerne.

 

Reporter:

Men de er jo 4FÅR, det store rockebandet?

 

Gunnhild:

De første gangene han presenterte en rider (liste med krav på drikkevarer m.m. som skal være tilgjengelig backstage) tok jeg det som en spøk. Smilet forsvant etter hvert. Hver morgen i snart ti år har han insistert på å få servert Jack Daniels i et tannglass til frokost. Han har hele tiden vanvittige krav, etterlyser karper i jacuzzien. Vi har jo ikke badekar en gang!

 

Reporter:

Det er jo ganske vanlig at kunstnere er eksentriske?

 

Ingrid:

Kunstner meg rett bak. Han har bare damer i hodet. 4FÅR hadde smellvakre syngedamer i bandet, de kalte dem syngesøyer. Jeg fikk bare være sengesøye.

 

Reporter:

Ble du sjalu?

 

Nilla:

Alle vi jentene var ville etter trommisen, men ingen fikk han. Vi ble sammen med de andre for å komme med i bussen.

 

Reporter:

Har du ikke et eneste, godt minne?

 

Gunnhild:

Noen gang drømmer jeg om at det er sant, at Ketil virkelig er en rockestjerne som skal på en lang, lang turné. Langt vekk. Tenk deg ukevis med fri. Da ville vært lykkelig.